Onze Vegan crème Brulée valt 2 keer in de prijzen!

Gouden Tavola 2022

Innovatie is en blijft een doorslaggevend element bij de Gouden Tavola. Die vernieuwing manifesteert zich op veel verschillende vlakken: compleet nieuwe producten, andere gebruiksmomenten, originele toepassingen, nieuwe doelgroepen …

Met onze Vegan crème Brûlée hebben we een mooie tweede nominatie behaald met de 'Gouden Tavola' Wedstrijd, in de categorie 'Foodservice'.

Culinary Innovators '22

De toekomst van de gastronomie staat of valt met innovatie, vindt Gault&Millau. Daarom bekroont de gids culinaire ondernemers die sprongen in het duister durven wagen. Tijdens het event van Culinary Innovators mochten we de award van 'Food Product' van 2022 in de wacht slepen.

Wat is er juist zo uniek aan onze Vegan Crème Brûlée?

Deze crème brûlée is volledig vegan is, zonder toegevoegde suikers, dus helemaal geschikt voor diabetici, in een lactosevrij dieet of voor personen die gekozen hebben voor een veganistische levensstijl.

Het heeft het gekende romige mondgevoel van de klassieke variant en is op smaak gebracht met echte Madagaskar (Bourbon) Vanille.

Sweetess; de bijhorende suikervervanger om over de Crème Brûlée te strooien en af te branden is laag in calorieën en rijk aan vezels. Je gebruikt die in een 1-op-1 verhouding om de suiker te vervangen. De crème brûlée is ovengebakken in een bruin terracotta potje en diepvriesbestendig waardoor die niet gaat verwateren na het ontdooien en de smeuïge structuur behouden blijft. Zeer eenvoudig in gebruik: ontdooien, afbranden en serveerklaar! Na ontdooien 3 dagen houdbaar in de koeling.

Check hier alle onze awards !