R&D Food Revolution wint de award voor Culinary Innovator of the Year’

fbculinaryinnovators.jpg

Tijdens een uniek evenement dat plaats vond bij Verbeke Foundation in Kemzeke, werden de allereerste Culinary Innovator Awards uitgereikt door Gault&Millau. Er werden in totaal 8 winnaars bekroond in 8 verschillende categorieën. Minister Ben Weyts reikte de belangrijkste award van de avond uit, de meest innovatieve culinaire onderneming, aan R&D Food Revolution. Tijdens dit bijzondere event konden bijna 500 gasten genieten van culinaire hoogstandjes van topchefs zoals Albert Adrià, Peter Goossens, de NorthSeaChefs en vele andere chefs van internationale faam.

The 'We Love Biscuits' Collection valt in de prijzen! 

De wedstrijd Gouden Tavola bekroont de beste innovaties in voeding en bepaalt mee wat morgen op het bord of in het glas van de consument komt. Deze wedstrijd werd georganiseerd naar aanleiding van Tavola, vakbeurs van de fijne en verse voeding, dat op 13, 14 en 15 maart plaatsvond in Kortrijk expo. Voor deze editie werden 107 producten ingezonden door 67 verschillende producenten.

De smaak, de innovatie, de verpakking, de marketing,... van elk product werd door de jury beoordeeld.
De jury heeft in 4 rubrieken de winnaar van de Gouden tavola en 2 genomineerden bepaald. De 4 categorieën zijn Delicatessen, Retail, Foodservice en Traiteur.

 Meer informatie over de ‘Gouden Tavola’

The ‘We love biscuits’ Collection heeft een eerste nominatie behaald in de categorie Delicatessen.

We Love Bisuits Collection

Het zijn kleine, fijne, krokante koekjes in verschillende smaken, kleuren en vormen, gebakken op unieke wijze. Verkrijgbaar met chocolade, framboos, pistache en amandel smaak. Premium koekjes van topkwaliteit, op basis van echt boter, amandelspijs en scharreleieren, verpakt in een wit luxe blikje. Koekjes kunnen gebruikt worden als lekkernij bij koffie of thee, als onderdeel van uw friandises of café gourmand en als decoratie van uw desserts.

 

Persberichten Horecava 2016

webbanner2.jpg

Tavola 2014


Persbericht 06.02.2014. De winnaars van de Gouden Tavola 2014 zijn bekend: Enrico, Deleye / Didess en 2x R&D Food Revolution

DIDESS, sinds 2011 partner van PASSION HOLDS IMPRESSIONS